FAIL (the browser should render some flash content, not this).
friss hírek
VIDEO TÁVFELÜGYELET
 A cégünk által forgalmazott internetes digitális videó megfigyelő, képrögzítő és videó-távfelügyeleti rendszer már több cégnél, magánszemélynél működik megbízhatóan országszerte, ami valószínűen megfelel majd az Ön igényeinek és biztonságtechnikai elvárásainak is.
 

Üdvözöljük vállalkozásunk honlapján.

 
Kovács Péter vagyok a Budapesti Műszaki Főiskola, Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán végeztem kooperatívos képzés keretében Távközlési informatika szakon. Tanulmányaimat a Híradástechnika szakon belül, a Távközlési Informatika modulon folytattam, amely számítógép hálózatok és távközlési berendezések integrációjával foglalkozik. Azért választottam ezt a modult, mert érdeklődési köröm az informatikában ma jelentősen érezhető konvergencia felé fordul. Lehetőségem nyílt megismerni ezen a modulon a Mobil távközlési rendszert, az IP alapú rendszert és tapasztalatot szereztem a Unix operációs rendszer használatában is.

A Net-Support Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Bt-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk a digitális biztonságtechnikai megfigyelőrendszereknek, valamint a hálózat alapú videómegfigyelésnek és a hálózatbiztonságnak nagyobb teret nyernie. Továbbá célunk az is, hogy ezen technológiákat, megoldásokat elérhetővé tegyük a kis és középvállalkozások, valamint magánszemélyek számára is.

A nem is olyan távoli jövőben már a vállalatoknak és a lakosság nagy részének is hozzáférhető lesz a nagy sávszélességű hálózati csatlakozás, ami új lehetőségeket, viszont új fenyegetéseket és kihívásokat is hoz magával. A technológia rohamos fejlődése ellenére úgy tűnik, hogy világunk egyre bizonytalanabbá válik és erre fel kell készülnünk.

Célkitűzésünk, hogy partnereinkkel együtt olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek kihasználják a modern hálózati technológiák által nyújtott lehetőségeket és biztonságosabbá teszik mindennapi életünket.

A biztonságtechnikai szegmensen kívül, átfogó informatikai szolgáltatást is nyújtunk partnereinknek. Számítógépes és telefonos hálózatok tervezését, kiépítését, szervizelését, karbantartását, beléptető- és navigációs rendszerek telepítését egyaránt vállaljuk, illetve a szükséges eszközöket forgalmazzuk.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatási és megoldáspalettánkat, és bízunk benne, hogy Önnek is tudunk segíteni abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Honlapunkon igyekszünk minél széleskörűbb információkat szolgáltatni Önnek, de amennyiben valamit nem talál, vagy részletesebb kérdései vannak mindig szívesen állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel: Kovács Péter