FAIL (the browser should render some flash content, not this).

VIDEÓ TÁVFELÜGYELET

A Geovision Digitális videómegfigyelő rendszer egy Windows alapú, akár 16 kamera felvételét rögzítő alkalmazás. A Geovision Multicam rendszer mozgásérzékelős technológia mellett lehetőséget nyújt arra, hogy a holtidő nélküli, kizárólag a mozgásokat tartalmazó felvételeket hatékonyan tömörítve, dátum és idő feliratozásával tároljuk a helyi merevlemezen.

A megfigyelőrendszer felvételeibe a világ bármely pontjáról bepillanthatunk 56K modemmel, ISDN, ADSL, vagy GPRS kapcsolattal.

A rendszer akár 16 kamera képeit és akár 16 mikrofon hanganyagát rögzíti és dolgozza fel. A rendszer infravörös távirányítóval, a mozgatható kamerák pedig a GV keyboard-dal egyszerűen irányítható. A rögzített képanyag egyszerűen nyomtatható, vagy archiválható. Interneten keresztül a rendszer csatlakoztatható távfelügyeletre, megtekinthetjük a weben az élőképeket, vagy régebbi felvételek anyagát is megnézhetjük. A legújabb szoftver verzió továbbfejlesztett mozgásérzékelést, és stabil hálózati kapcsolatot biztosít GV rendszerünknek. A rendszer kiegészíthető pénztárgép-figyelő modullal, vagy rendszámfelismerő modullal. 

 

Események kezelésee

Csatlakozzon videótávfelügyeleti szolgáltatásunkhoz

Amennyiben rendelkezik kompatibilis videomegfigyelő rendszerrel, csatlakozzon videótávfelügyeletünkhöz.

Kamerarendszer webes elérése (V 8.0)

Indítsuk el az Internet Explorer-t, létesítsünk egy Internet kapcsolatot, a böngésző címsorába írjuk be a rögzítő elérési címét, és nyomjuk meg az Enter gombot. Válasszuk ki az Mpeg4 Encoder Viewer menüpontot, és nyomjuk meg az OK-t ( O ).

Első alkalommal a betekintő segédprogram letöltődik a videómegfigyelő rendszerről.

Engedélyezzük a program és a kodek betöltődését. Válasszuk ki, hogy milyen kapcsolati sebességünk van, modem, vagy DSL kapcsolat.

A megjelenő lejátszón kattintsunk a Play ikonra

A megjelenő ablakban adjuk meg nevünket és jelszavunkat

Ha rendelkezünk a megfelelő jogosultsági szinttel és az adatokat helyesen adtuk meg, gépünk csatlakozik a videószerverhez, és látjuk az élőképeket.