FAIL (the browser should render some flash content, not this).
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

 Nincs még weboldala?

Kérjen tőlünk egy ingyenes ajánlatot weboldal készítésre! Mi elkészítjük Önnek kedvezményes áron.

Általános jellemzők: Ahhoz hogy Önnek weboldala legyen, csupán a szándékkal kell rendelkeznie, mi mindent egyéb feladatot elvégzünk. Tekintse meg referenciáinkat, konkurenciáinkat, hogy eldöntse megfelelő-e az ajánlatunk. Bármilyen weboldal, vagy internetes alkalmazás telepítésével, programozásával megbízhat bennünket.

Sablontervek:
Választhat előre kialakított sablonokból tevékenységi körök szerint csoportosítva. Több mint 5000 témából lehet válogatni, az általános kereskedelemtől, az építőiparon át a szabóságig minden el van készítve, Önnek csak testre kell szabnunk a leendő weboldalát. Legyen igényes weboldala!
 
Sablonok

Egyedi oldalak: Rövid határidővel vállaljuk egyéni weboldalak elkészítését bármilyen témakörben. Egyéni díjszabással, testreszabott megoldásokkal csökkentjük a költségeit ha Ön befektet a minőségi szolgáltatásainkba.Az ár a következőket tartalmazza:
• Egy éves tárhely
• .hu .com vagy .net domain regisztráció
• Kapott információk, fotók megjelenítése
• Egyedi grafikai kivitelezés
• Egyedi design, testre szabott szerkezet
• 1-5 számú menüpont és a hozzátartozó oldalak
• Galéria
• Keresőbarát META TAG beállítások, keresőprogramokban való bejegyzés elvégzése

  A Cégünk által készített bemutatkozó honlap, egy olyan lehetőség biztosítása, amellyel a vállalkozások illetve magánszemélyek bemutathatják tevékenységüket.
Korunkban már egyetlen vállalkozásnak sem elegendő csupán, hogy a hagyományos médiákban szerepeljen, mint a nyomtatott sajtó, a tv, rádió. Szinte kötelező érvényű, hogy az Interneten is megjelenjen, cégbemutatóval, termékkatalógussal! Megszűnnek az eddigi területi korlátok, ezentúl már nem csak az Ön telephelyén, hanem a világon bárhol értékesítheti termékeit, szolgáltatásait, egy teljesen új piaci szegmenst megismerve, jelentősen növelve profitját.

  A hagyományos szöveg-kép alapú megoldásokat váltják föl napjainkban a kisebb-nagyobb animációkkal (pl: Flash weboldal technológia) és zenével fűszerezett weboldalak. Ez a technológia esetenként sokkal kellemesebb és maradandóbb élményt nyújt, így több látogatót is vonz. Természetesen az ilyen különlegesebb weboldal külcsínt a fentebb említett komoly tartalmi háttér esetén is tökéletesen lehet alkalmazni.

Weblap referenciák
Domain karbantartás
Domain regisztrálás, nyilvántartás + karbantartás .hu domain esetében

Webtárhely 1G Email postafiók 1G+ antivírus és antispam szűrés (McAfee)